Teamfoto Vak Loodgieter
Werkzaam in Doorn, hoofdvestiging Gorinchem

Gootsteen ontstoppen in Doorn

De gootsteen wordt dagelijks gebruikt voor verschillende doeleinden, namelijk het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Het is uiterst vervelend als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt zodat u de gootsteen niet kan gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u Vak Loodgieter inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als uw gootsteen verstopt raakt en doen ons uiterste best om snel bij u langs te komen. Bel ons op 085 106 1513 zodat we samen een afspraak kunnen maken om het probleem snel te verhelpen. Door gebruik te maken van verschillende middelen, kunnen wij elke verstopping oplossen afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn verschillende dingen die kunnen zorgen voor een verstopte gootsteen. Verschillende dingen worden vaak weggespoeld via de gootsteen in de keuken, zoals zeepresten na het handen wassen. Bovendien spoelen er vaak etensresten door deze leidingen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven kleven aan de binnenkant van de afvoerbuizen, wat tot verstoppingen kan leiden.

Als de vetten zich ophopen aan de buitenkant van de afvoerbuizen, zal dit leiden tot een vernauwing van de buis. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door vetophopingen, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Indien dit voorvalt bij u, is het aan te bevelen om Vak Loodgieter te raadplegen om dit voor u op te lossen.

Bij een verstopte afvoer bent u bij Vak Loodgieter aan het juiste adres!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor een doe-het-zelf aanpak kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd of als de verstopping na korte tijd opnieuw verschijnt, Voor een verstandige keuze schakelt u Vak Loodgieter in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen verhelpen. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd netjes en schoon achtergelaten wordt, zodat u direct weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Bel 085 106 1513 om een afspraak te maken.


Vak Loodgieter staat voor u klaar in Doorn
Over ons

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1513

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Vak Loodgieter

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!


Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen, dak- of rioolproblemen, wij bieden een snelle, efficiënte en duurzame oplossing.


Wij streven ernaar om hoogwaardige service te leveren tegen eerlijke prijzen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Daarom gaan we verder dan alleen het oplossen van uw huidige problemen. We luisteren naar uw behoeften, bieden advies op maat en streven ernaar om langdurige oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen.


Met Vak Loodgieter kiest u niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor betrokkenheid en zorg voor uw tevredenheid.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter