Teamfoto Vak Loodgieter

Ontstoppen

Wij staan in Doorn voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Doorn, hoofdvestiging Gorinchem

Oorzaak achterhalen

Door op de hoogte te zijn van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst een verstopping voorkomen. Soms is het essentieel om een rioolinspectie te doen voordat we aan de slag gaan met het ontstoppen van het riool. Dit stelt ons in staat om de exacte oorzaak te achterhalen en een doeltreffende oplossing te bieden. Hierdoor zijn we goed geïnformeerd over de oorzaak en kunnen we een effectieve oplossing bieden.

Als er sprake is van een verstopping in Doorn of omstreken, dan kunt u ons benaderen om het probleem te verhelpen! Ons doel is om een afspraak met u in te plannen zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. Om een afspraak in te plannen, kunt u bellen naar Vak Loodgieter op 085 106 1513.

Bij een verstopte afvoer bent u bij Vak Loodgieter aan het juiste adres!

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een verstopping in het riool kan ontstaan. In het geval van aanhoudende regenval kan het riool verzakken. Op sommige plaatsen, zoals in bochten, kan er veel vuil achterblijven dat een verstopping kan veroorzaken.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Normaal gesproken probeert men eerst zelf de verstopping te verhelpen door middel van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Indien dit niet effectief blijkt te zijn, kan je Vak Loodgieter in Doorn contacteren om de verstopping voor jou te laten verhelpen. Afhankelijk van het soort verstopping, maakt Vak Loodgieter gebruik van verschillende technieken om deze te verhelpen.

Ons doel is om de overlast zo beperkt mogelijk te houden, omdat we weten dat een rioollucht erg hinderlijk kan zijn. We zullen als eerste proberen om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze speciale machine is ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Mocht deze methode niet werken, dan zullen wij in de meeste gevallen de hogedrukreiniger inzetten.

Vak Loodgieter staat voor u klaar in Doorn
Over ons

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1513

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Vak Loodgieter

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!


Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen, dak- of rioolproblemen, wij bieden een snelle, efficiënte en duurzame oplossing.


Wij streven ernaar om hoogwaardige service te leveren tegen eerlijke prijzen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Daarom gaan we verder dan alleen het oplossen van uw huidige problemen. We luisteren naar uw behoeften, bieden advies op maat en streven ernaar om langdurige oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen.


Met Vak Loodgieter kiest u niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor betrokkenheid en zorg voor uw tevredenheid.